Hvordan strikke falsk patentstrikk

 

Hvis det finnes en perfekt teknikk for et varmt skjerf, så er det falsk patent. Den er reversibel, og den gjør plagget tykkere og varmere når det er ferdig. Legg til noen frynser på skjerfet ditt og du vil ha laget det kuleste skjerfet i gata.

  

I denne gjennomgangen bruker vi 8mm. strikkepinner og et nøste av garnet Meriwool.

For å strikke falsk patent er det viktig at du vet hvordan du gjør følgende teknikker:

Legg opp et partall, antall masker for å begynne å strikke i falsk patent.

I videoen under vil vi forklare deg hvordan du strikker falsk patent:Som du kan se er teknikken enkel. Du strikker rettstrikk, men på en litt annerledes måte, hvor du bytter på å strikke rett slik du vnaligvis gjør, og å strikke rett i omgangen under. 1 rett under strikkes vanlig, rett bortsett fra at du setter inn strikkepinnen i korresponderende maske i omgangen under. Masken fra omgangen over vil se ut som en tråd langs vrangsiden av plagget.

Husk å begynne hver omgang med en rettstrikket maske.


 

Vi håper du har hatt glede og nytte av denne gjennomgangen og at vi har fått opp øynene dine for denne varme strikketeknikken. Vi gleder oss veldig til å se hva du får til. Del det med oss på sosiale medier, bruk #weareknitters.