Hvordan strikke samme maske to ganger

Imagen: foto-1


Vi elsker å lage våre egne strikkeplagg, det er gensere og topper vi spesielt liker, ovenfor alle de andre plaggene du har i skapet. Noen ganger kan strikking være litt tungvint, som for eksempel når vi strikker økninger for å forme ermene, eller andre spesielle former, og vi må strikke «1 maske to ganger» og vi spør oss selv: Hvordan i verden gjør jeg det? I deblogposten skal vi redde deg og vise deg hvordan du strikker en maske to ganger på fire forskjellige måter.

Imagen: foto-2


I denne guiden har vi brukt 8 mm strikkepinner og et nøste Petite Wool.

Før du starter oppfordrer vi deg til å se på denne listen av teknikker vi skal bruke:

Imagen: foto-3


1. Strikk rett i samme maske to ganger: En normal og den andre gjennom bakre løkke (krysset).

Du kan bruke denne metoden for å øke både for rett og vrang. Bruk den når du må øke mellom rette masker. For å gjøre denne metoden for å øke, strikk første maske rett, deretter uten å slippe den fra strikkepinnen i venstre hånd, strikk masken igjen gjennom bakre løkke, som du ville gjort i krysset glattstrikk. Nå slipp masken av pinnen i venstre hånd. Du har nå lagd to masker fra samme maske. Se hvordan i denne videoen:

Imagen: foto-4


1. Strikk vrang i samme maske to ganger: En normal og den andre gjennom bakre løkke (krysset).

Denne typen maske brukes som regel når du skal øke mellom to vrange masker. Akkurat som på forrige metode for å øke, må du strikke i samme maske to ganger før du slipper den fra strikkepinnen. Denne gangen strikker du først vrang som vanlig, deretter strikker du en vrang maske gjennom bakre løkke. Trykk «play” på videoen nedenfor for å se hvordan det gjøres:

Imagen: foto-5


3. Strikk samme maske to ganger: 1 rett deretter 1 vrang.

Denne metoden for å øke brukes i mønster som endrer masker, som vrangbord eller perlestrikk, eller når du skal strikke rett, men deretter må strikke vrang. Som i de forrige eksemplene, først strikk den første masken rett som vanlig, deretter uten å slippe masken av strikkepinnen i venstre hånd, strikk neste maske vrang, slik som du vanligvis ville gjort. La oss se hvordan i videoen:

Imagen: foto-6


4. Strikk samme maske to ganger: 1 vrang deretter 1 rett.

Denne metoden for å øke brukes også vanligvis i mønster som endrer masker, som i forrige eksempel, eller når du må strikke neste maske vrang og strikke den etterfølgende masken rett. Får å gjøre dette, strikk masken vrang som vanlig, deretter uten å slippe masken fra strikkepinnen i venstre hånd, strikk rett i den som du vanligvis ville gjort. Du kan se hvor enkelt det er i denne videoen:

Nå er det å strikke samme maske to ganger ikke så komplisert, sant? Vi håper at denne guiden er hjelpsom og at du vil dele strikkingen din med oss på sosiale media og bruk hashtaggen #WeAreKnitters. Til neste gang!