Ting som alle strikkere hater

Total
0
Shares

 

I dag her hos WAK vil vi slippe løs vår tålmodige (og litt frekke ?) side ved å lage en samling av typiske situasjoner som vi havner i når vår store hobby er strikking eller hekling. Hvor mange av oss har ikke måttet høre på, svare på, fortelle om, og finne oss i alle disse spørsmålene som alltid kommer igjen og igjen, helt til vår uendelige tålmodighet omsider når en grense…

 

EN KLASSIKER > Min bestemor gjorde det

Det er så gøy, og samtidig så avslappende, at vi kan alle sette pinnene våre i arbeid ?. Det er en aktivitet som pleide å bli overført fra generasjon til generasjon, men i dagens tid med Youtube kan vi lære det helt selv med det store utvalget av videoguider.

FØR SIN TID > Er det ikke billigere å kjøpe det?

For å lage et teppe eller annet tilbehør for å dekorere hjemmet ditt, plagg til deg selv eller dine kjære; det er ikke et spørsmål om å kjøpe det ferdiglaga. Det er gleden og timene med underholdning som denne aktiviteten gir deg, og det har ingen pris, det er uvurderlig. Som det sies: “Strikking er den nye yoga”.

SPÅKONENE OG DERES KRYSTALLKULER > Hvor lang tid tar det å lage??… og, hva hvis du lager det litt raskere???

Alt handler om dedikasjon, vi har alle ulike ferdigheter med strikkepinnene og heklekroken, men det avhenger av hvor lang tid du dedikerer til arbeidet og hvor rask du er. Nå, en god plan for helgen er å prøve å slå din egen tidsrekord, samtidig som du koser deg med favorittserien din eller en god film.

 

DYKTIGE ØYNE > Har du laget den genseren selv? …til og med når det er helt tydelig at den er maskinlaga.

Nei, men du smigrer meg ?. Vi kan være så gode til det vi gjør at noen kan ta oss for å være en maskin. Nei, jeg kjøpte den genseren. Jeg skulle ønske jeg hadde laget den, tenk alle de timene med underholdning som jeg gikk glipp av…

 

RETT PÅ SAK > Sååååå søt!!! …kan du lage en til meg???

Hvis jeg hadde fått nøster for hver gang jeg hører den forespørselen, hadde jeg hatt et lager på størrelse av et land – fullt av nøster, og med så mye glede!!! Og forresten, jeg skal lage en til deg når landet mitt som er fullt av nøster holder på å tømmes ?.

SÅ UHELDIG TIMING > Når noen spør om noe, eller prøver å holde en samtale, midt i tellingen av masker…

ALDRI!!! Det er den raskeste måten å teste tålmodigheten til en som strikker eller hekler, og dersom det gjøres ikke bare en gang, men 2 eller 3 ganger mens du prøver å telle, vel, da vil pinner eller kroker fly i lufta.

DITT EVIGE SMIL > Når noen nevner deg, eller tagger deg, i en kommentar til et bilde der du kan se en grusom havfruehale, eller en heklet Oktoberfest-hatt, og sier: «Se, akkurat slik som det du gjør».

Selv om det er svært lite sannsynlig at våre prosjekter vil ende opp med å bli solgt i en suvenir- eller interiørbutikk; for oss vil de alltid ha en spesiell plass i skapet vårt, og i våre øyne vil det være VÅR HAVFRUEHALE ?.

 

UFORSTÅELIG > Når du er desperat etter å få fullføre et prosjekt, og universet konspirerer imot deg ved å tilføre nye avtaler og planer til agendaen din!

Du ser på TV; regn, kaldt, …vind!! Du gnir deg i hendene for nå har du planen klar for ettermiddagen: Fullføre prosjektet ditt som du liker så godt, mens du tar deg en kopp te og ser på favorittserien din og… RING!!! Universet bestemmer seg for å ringe deg for å stjele den perfekte planen din. Du får uventet besøk, eller du må plutselig ut å gjøre et ærend. Ja, strikkere, det har skjedd oss alle.

…vel, vi håper vi fikk deg til å smile litt med denne bloggposten, og at du ser at vi har mere til felles enn vi gjerne tror, vi strikkere er laget med et ANNERLEDES GARN.

 

You May Also Like

Weaving: Meet the maker

Weaving is WAK’s newest teachnique and it will not leave you indifferent. This technique will allow you to create unique tapestry in the easiest ways, you’ll be able to achieve…
View Post