Slik strikker du sommerfuglen

META DESCRIPTION

Image: photo-1


Mønster som ser vanskelige ut er noen ganger de enkleste. Det er den typen masker som forandrer et enkelt plagg til noe mer spesielt og morsomt. I dagens guide viser vi deg hvordan du, steg for steg, strikker sommerfuglmønsteret. Se så enkelt!

Image: photo-2


I denne guiden har vi brukt et par 8 mm strikkepinner og et nøste av vår fine ull, The Meriwool.

Før du starter bør du se på følgende teknikker som vi skal bruke:

La oss starte!

Image: photo-3


Vi starter ved å legge opp et antall masker delelig på 5, pluss 4 ekstra masker.

Vi delte denne steg for steg guiden i to deler: I den første delen viser vi deg hvordan du lager basen til sommerfuglen.

Spill av!

Omgang 1 (rettsiden): 2 rett. *Før garnet til forsiden av arbeidet (som om du skulle strikke en vrang maske), nå ta 5 masker løst av vrangt fra strikkepinnen i venstre hånd til strikkepinnen i høyre hånd, plasser garnet løst bak arbeidet, strikk 5 rett*. Gjenta fra * til * til det er bare 2 masker igjen, 2 rett.

Omgang 2 (vrangsiden): Strikk alle masker vrang.

Gjenta omgang 1 og 2 fire ganger til, til du har fullført omgang 10. Etter du har strikket omgang 10 skal du ha 5 tråder med garn, som ligger på forsiden av arbeidet ditt.

Nå skal vi se på siste del av sommerfuglen, hvordan strikke krøllen som danner formen på sommerfuglen.

Omgang 11 (rettsiden): 4 rett. * Bruk spissen på strikkepinnen i høyre hånd, løft de vertikale trådene som skal bli en del av sommerfuglen nedenfra og opp, og strikk dem sammen med neste maske (du kan se hvordan du gjør dette riktig i videoen). 9 rett *. Gjenta fra * til * til det kun er 5 masker igjen. Løft trådene som skal bli en del av sommerfuglen nedenfra og opp og strikk dem sammen med neste maske som tidligere, strikk de siste 4 maskene rett.

Omgang 12 (vrangsiden): Strikk alle masker vrang.

Image: photo-4


Dette er hvordan sommerfuglene vil se ut etter å ha fullført mønsterrepetisjonen.

For å lage flere, gjenta stegene ovenfor.

Du kan lage variasjoner av dette mønstret: Plasser sommerfuglene tilfeldig på prosjektet, lag de mindre eller større ved å variere antallet masker du tar løst av med garnet på forsiden av arbeidet (husk at det alltid bør være et oddetalls antall masker slik at de blir perfekte), lag de høyere eller lavere avhengig av hvor mange ganger du gjentar omgang 2 og 3…

Bruk fantasien, himmelen er grensen. Vi vil gjerne se hvor du bruker dette nydelige, enkle mønsteret og dine variasjoner. Husk å dele dem på sosiale media og bruk hashtaggen #weareknitters.