Strikkefest: Le Perchoir, Paris

Total
0
Shares

Våren er her, og fins det noen bedre måte å feire det på enn å organisere en strikkefest i byen din?

 

Le Perchoir er den perfekte plassen å strikke i Paris på våren, fordi den er plassert på en takterrasse med utsikt over Paris, og er dekorert i like mange farger som vårt store utvalg av fargerike nøster, det er utrolig …. for en bra plan!

 

 

Til denne spesielle anledningen tok vi med noen vårlige strikkepakker for å presentere dem: Silver Monk genseren, Slushies toppen, og Sabrina genseren, våre sypakker, og ikke minst, vår nye kolleksjon i bomull…. men vi tok også med nøster i tykk ull fordi det fortsatt kan bli litt kaldt og det er fortsatt tid til å strikke med ull, har jeg rett?

 

Gjestene strikket den beste pakken for nybegynnere: Downtown halsen i perlestrikk slik at nybegynnere og erfarne strikkere kunne dele og strikke sammen. Pepita og Alberto, to av grunnleggerne av WAK, lærte alle å strikke mens de delte ideer, strikketips, strikkemasker, fremtidige WAK prosjekter …..

 

Vi elsker å organisere strikkefester over hele verden slik at vi kan snakke med strikkere som alltid gir oss innspill, vi har allerede arrangert strikkefester i New York, i Berlin, i Madrid… og veldig snart, gjett! Vi skal arrangere vårt største strikkefest noensinne i Paris og flere kjente strikkebloggere vil være der.

 

Vi kan ikke vente og vi håper at vi ser deg på denne STORE strikkefesten 🙂

 

You May Also Like

Weaving: Meet the maker

Weaving is WAK’s newest teachnique and it will not leave you indifferent. This technique will allow you to create unique tapestry in the easiest ways, you’ll be able to achieve…
View Post