Hvordan lage blondemønster som ligner sommerfugler

Total
0
Shares

I denne gjennomgangen lærer du hvordan du strikker masker som gir et sommerfuglmønster som resultat. Det er en relativt enkel teknikk, bare følg instruksjonene under.

 

 

 

Du trenger pima bomull fra We are Knitters og strikkepinner i størrelse 5mm. For å lage mønsteret legger du opp et antall masker som går opp i 10 og så fem masker ekstra. Vi har gjort det samme i vårt eksempel.

 

Omgang 1 og 3: 5 rett. * Strikk to masker sammen, kast, 1 rett, kast, 1 OSL (overfør, strikk, legg over), strikk 5.* Gjenta fra * til * til du kommer til enden av omgangen.

 

 

 

Omgang 2 og 4: *7 vrang, 1 rett, 2 vrangt sammen*. Gjenta fra * til * til det er 5 masker igjen. Strikk 5 vrangt.

 

 

Omgang 5 og 11: Strikk alle masker rett

 

Omgang 6 og 12: strikk alle masker vrangt.

 

 

Omgang 7 og 9: *strikk 2 sammen, kast, 1 rett, kast, 1 OSL, 5 rett*. Gjenta fra * til * til det er igjen 5 masker. Strikk 2 sammen, kast, 1 rett, kast, 1 OSL.

 

 

 

 

Omgang 8 og 10: * 2 vrangt sammen, overfør 1, 7 vrang*. Gjenta fra * til * til det er 5 masker igjen. 2 vrang, overfør 1, 2 vrang.

 

Nå trenger du bare å bestemme deg for hvor du har lyst til å prøve ut denne teknikken. På en t-skjorte, en sommertopp eller kanskje på et vårsjal. Husk p ta masse bilder og legge dem ut på #weareknitters.com.

You May Also Like

Hvordan legge opp i vrangbord

Hei, jeg heter Anika @annidestages, og på Instagram-kontoen min legger jeg ut bilder av alle strikkeprosjektene mine og det som inspirerer meg. Jeg lærte å strikke for to og et…
View Post