HVORDAN HEKLE FASTMASKER PÅ VRANGSIDEN

Total
1
Shares

Så, vi fant opp en maske: FASTMASKER PÅ VRANGSIDEN!!!!

Vi skal vise deg et eksempel nedenfor, slik at du ikke går glipp av noen detaljer ved denne teknikken. Ved bruk av et enkelt jacquard mønster, skal vi hekle flatt, men vi ønsker også at det skal være vendbart. Vi fulgte et diagram og startet å hekle som vanlig med fastmasker. Vi valgte et enkelt chevron design og heklet med to farger med The Pima Cotton fra We Are Knitters og en 5 mm heklekrok.

 

Hekle omganger på rettsiden som du vanligvis gjør.

Når du kommer til en omgang på vrangsiden, følg disse stegene*.

*OBS! Husk å lag en ekstra luftmaske på begynnelsen av omgangen. Før garnet til fremsiden.

 

Nå stikk heklekroken inn i masken fra baksiden og frem.

 

Legg garnet over heklekroken og dra det igjennom. Du vil nå ha to løkker på heklekroken.

Legg garnet over heklekroken igjen og dra det igjennom de to løkkene på heklekroken. Og nå, har du akkurat lagd en fastmaske på vrangsiden. Som du kan se, teksturen og resultatet er mye mer definert. Her er et bilde av vrangsiden.

Og her er et bilde av rettsiden.

Vi håper at du synes dette er nyttig, og vi inviterer deg til å lage massevis av design og kreasjoner som bruker denne teknikken. Ikke glem å bruke hashtaggen #weareknitters på alt du deler på sosiale media.

You May Also Like

Hvordan hekle rundt og rundt

    Hvis du en gang har forelsket deg i de tradisjonelle bestemorsrutene, eller sett en nydelig heklet veske, enten på stranden eller på fjellet, eller heklede luer og hatter….…
View Post

Hvordan hekle 2×2-vrangbord

2×2-vrangborden, som fungerer som et utgangspunkt for alle typer vrangborder (1×1, 3×3, 4×4, etc.), er grunnleggende innen hekling. Dette mønsteret har som særpreg at det er reversibelt og at det…
View Post