Hvordan strikke rundt

Total
0
Shares

Har du noen gang drømt om å fullføre et prosjekt som du ikke trenger å sy sammen? I dag skal vi lære deg en ny teknikk: Å strikke rundt. En veldig allsidig teknikk som gjør det mulig å strikke gensere fra start til slutt for så å kunne bruke den med en gang. Det er den mest nyttige teknikken når du strikke luer og halser. Det virker komplisert, men når du har lært deg det, vil du kun strikke rundt.

 

DU TRENGER

Til denne guiden, har vi brukt 8mm rundpinner og et garnnøste med vår Petite Wool.

 

Nå, steg for steg, skal vi lære deg de grunnleggende teknikkene du bør kunne for å strikke denne teknikken.

Hvordan legge opp masker på en rundpinnne

Når du har lagt opp alle maskene, før du sammenkobler endene og begynner å strikke rundt, bør du være sikker på at alle maskene ligger i samme retning og at ingen har blitt vridd på kabelen.

Hvordan strikke rett (kontinental metode)

Når du strikker rett på rundpinne, kan du strikke både den Engelske metoden (med garnet i din høyre hånd) og den kontinentale metoden (med garnet i din venstre hånd). Vi skal vise deg hvordan du strikker den siste metoden, siden det gjør det mulig å strikke rundt super raskt og enkelt 😉 Det er viktig at du plasserer en maskemarkør eller en tråd med restegarn mellom første og siste maske slik at du vet hvor omgangen begynner og slutter. På den måten kan du holde styr på omgangene enklere.

Hvordan strikke vrang (kontinental metode)

Du bør også vite at når du strikker rundt, vil du ikke ha omganger på vrangsiden og rettsiden, siden du alltid vil strikke maskene på samme side og i samme retning. For eksempel: Hvis du strikker alle maskene rett, vil du ha strikket glattstrikk.

Vi håper at du likte denne blogposten og vi oppfordrer deg til å begynne å øve på å strikke med rundpinne — det er avhengighetsskapende! Vi håper også at du deler din framgang med å bruke denne teknikken med oss på sosiale media og bruk hashtaggen #weareknitters.

 

You May Also Like