7 ÅR MED WAK

 

Det nærmer seg dagen alle våre strikkere venter på. Vi har snart BURSDAG! September er måneden for nye prosjekter. Det er en perfekt tid for å sette seg nye mål, nye oppgaver og fornye seg.  Det er på tide å brette opp ermene og gå løs på nye utfordringer etter en deilig avslappende sommerferie.

Forside 7 år

Vi feirer 7 eventyrlige år sammen med deg! Vi har sett deg utvikle deg fra dag til dag; vi har vært på strikkekvelder, hvor vi kunne treffes ansikt til ansikt og lære av hverandre i godt selskap og en god atmosfære. I 7 år har vi delt drømmer, engasjement. I 7 år har vi sett deg tagge #weareknitters i dine sosiale nettverk og delt dine prosjekter med oss.

7 år hvor vi, hver dag, har fokusert på at du skal fortsette å komme tilbake til oss, gi deg nye mål, nye utfordringer for det neste året. Vi har forberedt flere overraskelser;  som alltid har vi de beste  , de beste artiklene, de vakreste gratismønstrene, de beste strikketipsene du enda ikke har lært,… et nytt år, med nye lanseringer, fylt med overraskelser som vil trollbinde deg. Vil du gå glipp av det??

 

Informasjonsgrafikk med data