Hvordan legge opp i vrangbord

Total
1
Shares

Hei, jeg heter Anika @annidestages, og på Instagram-kontoen min legger jeg ut bilder av alle strikkeprosjektene mine og det som inspirerer meg. Jeg lærte å strikke for to og et halvt år siden, og på Instagram kan jeg kombinere begge lidenskapene mine: Strikking og fotografering.

Jeg liker best kjappe prosjekter, så jeg har strikket en del luer. Og for disse prosjektene er det en ting som er veldig viktig: En elastisk oppleggskant. Nå skal jeg vise deg hvordan du kan få til det.

Hvordan legge opp i vrangbord

Å legge opp i vrangbord er spesielt nyttig når du skal strikke luer eller andre plagg som har en 1×1 vrangbord (dvs. 1 rett, 1 vrang). Dette vil gjøre strikkeplagget ditt mer elastisk, og det er en enkel strikketeknikk:

Ullgarnet The Petite Wool og 8mm strikkepinner er en perfekt kombinasjon når du skal øve deg på å legge opp i vrangbord. Du må kunne følgende teknikk:

Legge opp masker.

Start med en løpeknute som du kan bruke som din første maske.

Plasser tommelen og pekefingeren din mellom de to trådene , og grip så trådene og hold dem fast med ringfingeren og lillefingeren din .

Først, legg opp en rett maske. Før strikkepinnen din under tråden nærmest deg og deretter rundt den tråden lengst i fra deg . Deretter, før strikkepinnen tilbake, og før den under tråden nærmest deg igjen. Du har nå lagt opp din første maske i vrangborden .

Videre, legg opp en vrang maske. For å gjøre dette, før strikkepinnen fra baksiden av begge trådene , over tråden nærmest deg, videre under tråden lengst i fra deg og så mot midten . Nå har du din andre maske i vrangborden .

For å legge opp i vrangbord, må du veksle mellom å legge opp rette og vrange masker frem til du har nok masker. Den siste masken bør du legge opp på vanlig måte, slik at maskene ikke vil rekkes opp fra strikkepinnen. Nå kan du starte å strikke på prosjektet ditt. Vi håper du kommer til å kose deg!

Hva synes du om å legge opp i vrangbord? Vis oss prosjektene dine ved å bruke hashtag #weareknitters.

You May Also Like