Hvordan strikke Fleur-De-Lis mønsteret

Total
0
Shares

 

 

Strikk dette mønsteret i to farger med oss! Fleur-De-Lis mønsteret kan brukes til mange ulike prosjekter, og du kan bruke det til hvilket som helst plagg som strikkes i glattstrikk. Det er et enkelt mønster å arbeide med, og du kan øve deg på teknikken for mønsterstrikk. Du vil også få mer trening på å strikke med to farger samtidig der du lar trådene følge med bak arbeidet ditt.

Alt du trenger er strikkepinnene dine og ullgarnet the Petit Wool i et par farger, samt videoen vår:


Mønsteret består av et multippel av 6 + 3 masker. Ikke reversibelt.

 

Husk at kontrastfargen, farge B (i vårt eksempel; det hvite garnet), alltid må ligge over hovedfargen, farge A, når du bytter farger.

 

Omgang 1: Med farge A, 3 rett. *Bytt til farge B, 1 rett, bytt til farge A, 5 rett*. Gjenta fra * til * ut omgangen.

Omgang 2: Med farge B, 1 vrang. * Bytt til farge A, 3 vrang, bytt til farge B, 3 vrang*. Gjenta fra * til * frem til det er 2 masker igjen. Med farge A, 2 vrang.

 

Omgang 3: Gjenta omgang 1.

 

Omgang 4: Med farge A, 2 vrang. * Bytt til farge B, 1 vrang, bytt til farge A, 5 vrang*. Gjenta fra * til * frem til det er 1 maske igjen. Med farge B, 1 vrang.

Omgang 5: Med farge B, 2 rett. * Bytt til farge A, 3 rett, bytt til farge B, 3 rett*. Gjenta fra * til * frem til det er 1 maske igjen. Med farge A, 1 rett.

Omgang 6: Gjenta omgang 4.

 

Gjenta disse 6 omgangene frem til du har ønsket lengde.

 

Dette mønsteret danner små blomster i prosjektet ditt, og du kan variere med å bruke ulike fargekombinasjoner. Prøv ut dette mønsteret, og ikke glem å dele prosessen din med oss ved å bruke hashtag #weareknitters på sosiale medier.

You May Also Like

Hvordan legge opp i vrangbord

Hei, jeg heter Anika @annidestages, og på Instagram-kontoen min legger jeg ut bilder av alle strikkeprosjektene mine og det som inspirerer meg. Jeg lærte å strikke for to og et…
View Post