We Are Knitters ved Juanjo Oliva

Vi er glade for å kunne fortelle deg at We Are Knitters igjen har åpnet dørene til Madrids internasjonale designer, Juanjo Oliva.

Juanjo Oliva har vunnet mange priser, inkludert Best Collection på L’Oréal Cibeles Fashion Show tre ganger, Best Novel Designer i 2005 på Marie-Claire International Le Prix d’Excellence, Best National Designer i 2006 på Telva awards, og ELLE Magazine’s Style Award for Best National Designer i oktober 2014. Etter å ha presentert sin eksklusive kolleksjon for El Corte Inglés og etter å ha triumfert enda et år på catwalken i 2018 på Mercedes-Benz 2018 Fashion Week i Madrid, hvor vi så noen av plaggene fra hans samarbeid med We Are Knitters, han deler sin visjon for sitt arbeid. Til vår glede, besøkte han We Are Knitters kontoret i Madrid for å dele tankene sine med oss.

 

«Vi ønsker å definere en moderne sinnstilstand, en måte å se ting mer åpen på, ikke definert av kjønn, eller årstid, natt eller dag… Mote har skap for mange «filer», skiller, mapper for dette. Vi bør anvende “No Plan” (“Ingen Plan”) (refererer til en sang fra siste albumet til hans elskede David Bowie) – og komme oss ut av denne tvangstrøyen. Ting er i endring.”

 

Vi er sikre på at denne etterlengtede nye kolleksjonen, skapt med oppfinnsomhet og talent, igjen vil overraske deg positivt. Vi kan ikke fortelle deg my mer, men vi forlater deg med ordene til Juanjo Olivia selv og hans meninger om den nye kolleksjonen:

“Fra vårt prosjekt med WAK, ønsker vi å utvikle ideer med absolutt frihet, veldig likt til hva vi bruker når vi syr. I de to kolleksjonene vi har lagd med dem, har vi designet prosjekter, hovedsakelig med bruk av XXL garn på 15 mm strikkepinner og skapt kvaliteter og teknikker — fletter, frynser osv. Alltid for jenter eller gutter uten forstyrrelser fra farge, nøytralt eller svart. Det er et konkret og kraftfullt konsept som vi er veldig fornøyd med. »

Strikkepakkene til disse prosjektene er nå tilgjengelig i vår katalog. De lages ved bruk av The Wool og The Petite Wool. Husk at våre pakker kommer med alt du trenger til å strikke dem. I denne kolleksjonen, finner du pakker på alle nivåer — noen enkle for nybegynneren og noen avanserte prosjekter som vil utfordre selv ekspertene.