Det beste av 2018

Desember er her, og med det er ventetiden over.

Endelig er julesesongen her, enn bare for en liten stund. Med desember følger det gjenforeninger, spesielle øyeblikk med familie som nytes selv i de minste hjemmene, sammenkomster med bestevenner, feiringer med kollegaer og treningspartnere … Vi har ventet i 12 lange måneder for å dele disse dagene med deg.

Men desember betyr også slutten av en reise. Så nå er det tid for å se tilbake på, og få et overblikk over, veien vi har reist i løpet av disse 12 månedene.

Dette året har reisen vår vært full av drømmer som har gått i oppfyllelse, takket være innsatsen og dedikasjonen fra hele teamet bak WAK. Vi har vært så heldige å få kunne kose oss med samarbeid på et internasjonalt nivå. Et av samarbeidene var med Juanjo Oliva, hvor vi fikk gleden av besøk på kontorene våre og vi fikk lære fra mesteren selv.

 

Stjernen fra skjermen, og en god venn av WAK, Krysten Ritter, samarbeidet også med oss igjen — denne gang med fire plagg som ikke bare er iøynefallende, men som også vil bli helt uunnværlige plagg i garderoben din.

 

 

 

 

Desember har igjen vært full av overraskelser, spesielt med introduksjonen av vårt nye og luksuriøse garn THE BLING-BLING. Dette garnet er som skapt for de eksentriske strikkerne som alltid vil gi prosjektene sine liten touch av «luksus».

Det er umulig å nevne alle stoppene vi har hatt på vår “2018 reise” i dette lille innlegget; samarbeid, #bloggere, strikkere, nye farger, nye garntyper … Men vi vil ikke avslutte uten å gi et høyt og rungende TUSEN TAKK til alle sammen! Det er du som gjør det mulig for WAK å forbli en realitet dag for dag, og vi gleder oss til å fortsette reisen vår, alltid sammen med deg ved vår side.

Vi ønsker deg en riktig god jul sammen med dine kjære, og vi håper at 2019 vil fylles med mening og mange prosjekter – spesielt sammen med oss!

 

GOD JUL