TWO OF WANDS

BAKGRUNN

 1. Definer deg selv i 4 setninger
  1. Jeg kommer originalt fra Midtvesten, jeg bor i New York by og er en strikkedesigner med lidenskap for moderne, fasjonable strikkedesign. Jeg elsker å reise og å utfordre hjernen min, og hvis jeg kunne gjøre en ting resten av livet mitt foruten å jobbe med garn, ville jeg velge å være evig student, slik at jeg kunne tilbringe dagene på å lære alt og hva som helst. Inspirasjonen min kommer fra reise, trender og funksjon, og jeg starter vanligvis et design med en følelse jeg vil vekke. Jeg føler meg så heldig av å ha muligheten til å være designer på heltid og ha muligheten å sette ideene mine til liv – det finnes ikke noe bedre enn å gi noen muligheten til å lage noe de er stolte av og kan glede seg over det selv eller å gi det bort til kjære.
 2. Når, hvordan og hvorfor lærte du å strikke?
  1. Min mor og bestemor lærte meg å strikke når jeg var barn. Jeg elsker å gi håndlagde gaver, og uunngåelig hvert år rundt juletider måtte de vise meg hvordan jeg la opp og felte av igjen, haha. Tilslutt husket jeg det, og jeg begynte å bli en seriøs strikker og designet mine første design i 2008. Deretter lærte jeg meg selv å hekle i 2012.
 3. Strikke eller hekle? Hvorfor?
  1. Jeg tror det kommer an på prosjektet! Jeg elsker strikking fordi det gir godt fall, masker legger seg ovenfor hverandre og du kan skape fantastisk fargearbeid og intrikate design. Jeg er også en mer erfaren strikker enn hekler, så det er vanligvis der hjernen min går først. Men jeg elsker hvor fort man kan hekle, tykkheten og holdbarheten til vesker og dekorasjon til hjemmetosv. Å lage former er også ofte enklere med hekling, så det kan føre til noen morsomme originale design.
 4. Hvor bor du?
  1. For tiden reiser jeg fram og tilbake mellom NYC og Upstate NY i nærheten av Woodstock.

            KOLLEKSJON

 1. Hvilket design er favoritten i kolleksjonen din til We Are Knitters?
  1. Det er det veldig vanskelig å svare på, men jeg tror jeg må gå for Washed Ashore genseren. Jeg elsker virkelig alle designene, fordi jeg designet dem til å være plagg jeg kunne bruke selv. Washed Ashore genseren ble rett og slett bedre enn jeg kunne forestille meg! Den er så enkel å lage, og silhuetten er både enkel og dramatisk. Den er så enkel å bruke og bare kaste på seg, men den unike formen gjør den interessant og forfriskende. Jeg elsker at den er rask å lage fordi det er hekling, de falske tapte maskene lagd med luftmaskebuer gjør at den har fint fall og er luftig, som kan være vanskelig å oppnå med hekling. Og tilslutt, mykheten av WAK bommuldsgarnet gjør den så lett, kul og behagelig! 😊
 2. Hva var inspirasjonen til å lage denne kolleksjonen?
  1. En av mine favorittsteder på jorden er Tulum, Mexico. Det har blitt et superpopulært turiststed, men når jeg besøkte det for første gang for over et tiår siden var det et varmt sted. Jeg elsker de uberørte strendene like ved den rustikke jungelen, og jeg ønsket å fange denne blandingen av eleganse og villhet i kolleksjonen.
 3. Likte du We Are Knitters Pima Cotton? Hvorfor?
  1. Hvordan kan du ikke? Det er den mykeste bomull jeg noen gang har jobbet med og den kommer i de nydeligste farger! Bomull kan ofte være hard mot hendene, spesielt når du hekler, og denne overgikk alle mine forventinger.

           

WE ARE KNITTERS

 1. Hvordan kjenner du We Are Knitters?
  1. Jeg har kjent til WAK i mange år nå siden de er ledende i å gjøre garnhåndverk moderne og er motefremmende, men jeg ble virkelig kjent med dem når de sponset den første Our Maker Life samlingen i NYC hvor jeg var keynote speaker.
 2. Hva er din favoritt ting ved We Are Knitters?
  1. Jeg elsker den moderne, friske, strikkingen og heklingen som WAK viser fram. De har flotte kvalitetsgarn og fasjonable design som bidrar til å introdusere disse tidløse håndverkene til et yngre publikum. Helse- /mentale fordeler som følger med garnhåndverk er også viktige i dagens verden med rask mote og svært stressende dagligliv.
 3. Hvorfor bestemte du deg for å samarbeide med oss?
  1. Jeg er så spent på å samarbeide med et likesinnet firma for alle de årsakene jeg har nevnt over! Jeg har hatt muligheten til å møte Pepita og Alberto og teamet deres personlig, og det er flott å jobbe med slike flotte mennesker bak merket også. Jeg tror at vårt publikum er ganske like, men det vil være morsomt å introdusere alle være tilhengere til hverandre 😊
 4. Planer for fremtiden?
  1. Jeg har så mange ideer til nye design, det er bare ikke nok timer i døgnet! Jeg vil gjerne fortsette å utvide mitt utvalg av mønster til kvinner og hjem, og å introdusere mer design til menn i framtiden. Jeg har noen bokideer og noen sosiale tiltak jeg kunne tenkt meg å sette til liv også. Jeg trenger bare å finne ut av hvordan jeg bruker tærne til å strikke for å maksimere tiden, haha.