RESIRKULERT GARN

IMAGEN 1

Alle har ansvar for å ta vare på miljøet, og hos We Are Knitters, er vi veldig klar over det. Det er mange måter vi kan gjøre dette, og nå har vi tatt et nytt skritt framover, enda et skritt mot en bærekraftig framtid.

We Are Knitters har laget RECYCLED YARN, et garn lagd av 95 % resirkulert bomull fra resirkulert dongeri og 5 % fra andre fibre. Takket være resirkuleringsprosessen av disse plaggene, blir materialet behandlet og blandet før det tilslutt blir spunnet til et meget slitesterkt, bærekraftig og vegansk garn.

IMGEN 2

Recycled Yarn kommer i 100 grams garnnøster, med et rustikk, men friskt utseende. Det er tilgjengelig i 6 farger som kommer til å gjøre alle begeistret, Naturlig, Himmelblå, Prikkete Rosa, Grå, Marineblå og Vin. I tillegg er de også tilgjengelig i pakker med 5, 10 og 15 garnnøster.

Designet for de kuleste klærne, Recycled Yarn er garnet du har lyst til å bruke på vår- og sommerprosjekter for å lage de lette plaggene.

IMAGEN 3