Hvordan lage en usynlig søm

Total
0
Shares

I dag skal vi lære deg hvordan du kan lage en usynlig søm.

Det er en million måter å strikke på, men vi vil alltid prøve å oppnå ett mål: Lage alle sømmer så diskrete som mulig, samt fullføre prosjektene våre med nøyaktighet.

Teknikken som vi skal vise deg i dag vil hjelpe deg med å lage en totalt usynlig søm når du skal sy sammen kanter, og lage de siste sømmene for å fullføre prosjektet ditt.

Dette betyr blant annet at du kan bruke teknikken til å sy sammen skuldrene på genseren din, feste sammen den raden der du felte av masker sammen med en annen rad, eventuelt den raden der du la opp masker (for eksempel for tubeskjerf), osv.

I dette eksempelet har vi brukt en tråd i en annen farge slik at du enkelt kan se hvordan det gjøres. Når du bruker en tråd i samme farge derimot, så vil sømmen bli usynlig.

Legg kanten av hver del foran deg, med utsiden liggende opp. La hver maske fra hver del ligge helt inntil hverandre.

 

Tre WAK-synålen din, og start å sy på en av sidene. Før nålen fra baksiden og frem, slik at nålen kommer ut like nedenfor kanten på den delen som er nærmest deg.

Videre fører du nålen gjennom den første masken på den delen som er lengst fra deg, før den horisontalt fra høyre til venstre.

Teknikken går ut på å prøve å etterligne de strikkede maskene.

Videre går du tilbake og stikker nålen inn i den første masken på den delen som er nærmest deg, nøyaktig der du dro ut nålen første gang.

Gjenta denne prosessen med resten av maskene til du har fullført hele sømmen, ved å sy fra høyre mot venstre.

Husk at du skal starte hver maske med å stikke WAK-synålen fra baksiden og frem gjennom delen som er nærmest deg.

Når du er ferdig lager du en knute og fest så tråden inn under maskene på baksiden.

Så enkelt, og med et fantastisk resultat!

I dette eksempelet har vi brukt stoffgarn i fargen neon gul, men du kan bruke stoffgarn i den fargen du ønsker og 15mm strikkepinner.

Del resultatet ditt med å bruke hashtag #weareknitters!

 

You May Also Like

Hvordan montere ermer

Opp med hånden om du noen gang har strikket ferdig et prosjekt, den nye favorittgenseren, den som har stått på strikkelisten lenge, for å så la den bli liggende på…
View Post