Hvordan plukke opp masker rundt halsen til genseren din

Total
0
Shares

Teknikken som vi skal vise i dag vil lære deg hvordan du plukker opp masker rundt halsen på genseren din, og vil dermed hjelpe deg med å oppnå et perfekt resultat.

Når du har strikket alle delene til genseren din er det tid for å plukke opp masker fra forstykket og bakstykket, for så å fullføre halsen på genseren. Det spiller ingen rolle hvilken oppskrift du følger, prosessen vil være den samme for alle strikkesettene våre. Følg instruksjonene i oppskriften og se på instruksjonsvideoene våre for å lære hvordan du utfører teknikken riktig:

 

Som et eksempel har vi valgt ut vår kjære  i fargen grå.

Bare se hvor lett det er!

 

  1. Legg forstykket og bakstykket med rettsiden ned og slik at skuldersømmene ligger kant i kant. Tre synålen din og sy sammen en av skuldersømmene. Lag en knute og legg fra deg nålen for nå.
  1. Ved å bruke trepinnene dine igjen, plukk opp antall masker som angitt i oppskriften. Plukk opp maskene fra bakstykket først, og deretter fra forstykket.
  1. Strikk vrangbord med antall omganger som angitt i oppskriften
  1. Fell av alle maskene.
  1. Tre så synålen din igjen og sy sammen den åpne delen av halsen, og fortsett videre med å sy sammen den andre skuldersømmen slik du gjorde med den første.

 

Ved å følge disse instruksjonene om hvordan du kan plukke opp masker rundt halsen, vil du ikke ha noen problemer med å fullføre WAK-plaggene dine. Og glem ikke å del prosjektene dine ved å bruke hashtag #weareknitters på Instagram og Facebook.

 

You May Also Like