Legg til en falsk pels garnball til ull luene dine!

Total
0
Shares

 

Nytt! Hos We are knitters elsker vi å overraske deg med nye produkter. Denne gangen anbefaler jeg at du legger til en falsk pels pompong til luene dine, og du kan legge til en og flere av We Are Knitters luene, bare legg dem til i handlevognen.

Jeg skal vise deg hvordan du kan strikke garnballen til en lue, the Duke Beanie, som jeg lagte med Meripaca i salmon. Dette er materialene du trenger:

 

Som du kan se, har garnballen allerede et snap-feste på den, så det skal være veldig enkelt å legge til luen din.

 

Alt du trenger å gjøre er å skille de to stykkene av snapfeste og plassere det løse stykket på toppen og i midten av luen.

 

Når du har den på plass, trenger du bare å sy den, festet har allerede hull i det for å gjøre det enkelt å sy til toppen av luen.

 

Nå, bare fest garnballen i basen av hvor du sydde på.

 

Nu har du en hjemmelaget lue. Det kunne vel ikke være enklere? Nå trenger du bare å velge luen og garnballene du ønsker å ha, for å så bruke dem for luene dine. Husk å ta mye bilder og post dem på sossiale medier med hash tag #weareknitters.

You May Also Like

Hvordan montere ermer

Opp med hånden om du noen gang har strikket ferdig et prosjekt, den nye favorittgenseren, den som har stått på strikkelisten lenge, for å så la den bli liggende på…
View Post