Hvordan holde orden på restegarnet ditt

 

Du har nok, som jeg, masse garn i tusen forskjellige farger, liggende i bokser, mens de venter på et nytt prosjekt. Når du er ferdig med et prosjekt, hva skal du da gjøre med den lille resten av garn som er igjen? Som regel blir det en liten krusedull med tråd, nederst i boksen. La oss få orden på restegarnet!

 

Du trenger ikke kjøpe en ny reol med bokser i ulike størrelser og farger. Det finnes andre, mer hjemmelagede løsninger. Har du for eksempel klesklyper? Da har vi første forslag til løsning.

 

 

 

Ikke kast garnrester, kanskje kan du sy en søm, lage en dusk eller lage er flerfarget skjerf. Du vet aldri når du får bruk for en rest, og hvis du holder orden i restene er det lettere å finne det frem igjen.

 

Surr sammen resten av garnet når du er ferdig og strikke, uansett hvor kort den er og fest en hårspenne rundt det vesle nøstet. Da holder det seg fint, og du unngår en stor uformelig klump med diverse rester.

 

 

 

 

 

Dette ere n av flere måter å holde garnboksene dine ryddige på. Etterhver hvil du opparbeide deg et lite lager av små nøster med restegarn. Hvis du har gode løsninger for å holde restegarnet ditt ryddig, husk å ta et bilde av det og legge det ut på sosiale medier med #weareknitters.