Hvordan lage øyenstikkermønster når du hekler

Total
0
Shares

 

I dag skal vi vise deg hvordan du hekler i øyestikkermønster. Et søtt og imponerende mønster som er lett å lage.

 

 

 

Nå skal vi se på hvordan du gjør. Start med 12 luftmasker pluss 3 ekstra.

 

Omgang 1: Lag 1 stav I den 4 løkken og hekle en stav i hver luftmaske til enden av omgangen.

 

 

 

Omgang 2: 3 luftmasker + 5 staver. Lag 1 luftmaske, hopp over en maske og så 6 staver i de resterende maskene.

 

 

Omgang 3: 3 luftmasker, 2 staver. 3 luftmasker, hopp over 3 masker og 1 fastmaske i luftmaskebuen. 3 luftmasker, hopp over 3 masker og 3 staver.

 

 

 

Omgang 4: 3 luftmasker og 1 stav. 4 luftmasker, hopp over 1 maske og luftmaskene og hekle 1 fastmaske over fastmasken i raden under. 4 luftmasker, hopp over luftmaskene og 1 maske. 2 staver.

 

 

 

Omgang 5: 3 luftmasker og lag 1 stav og 4 staver i luftmaskebuen. 1 dobbeltstav over fastmasken i forrige omgang. 4 staver i luftmaskebuen. 1 dobbeltstav over fastmasken i forrige omgang. 4 staver i luftmaskebuen, 2 staver.

 

 

 

Omgang 6: lag 1 stav i hver maske.

 

 

Gjenta omgang 2 til 6 til du når ønsket lengde.

 

 

Nå har vi vist deg hvordan du lager dette vakre mønsteret. Dette mønsteret er fint til tepper, skjerf eller andre plagg. Plagget du ser på bildene er laget med Pima-bomull, men du kan bruke hvilken som helst av våre garntyper. Vi håper du vil dele det du lager på Instagram med hashtag #weareknitters. Vi gleder oss til å se hva du lager i øyenstikkermønster.

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Hvordan hekle rundt og rundt

    Hvis du en gang har forelsket deg i de tradisjonelle bestemorsrutene, eller sett en nydelig heklet veske, enten på stranden eller på fjellet, eller heklede luer og hatter….…
View Post

Hvordan hekle 2×2-vrangbord

2×2-vrangborden, som fungerer som et utgangspunkt for alle typer vrangborder (1×1, 3×3, 4×4, etc.), er grunnleggende innen hekling. Dette mønsteret har som særpreg at det er reversibelt og at det…
View Post