Bruk bomullsrester som ledningsbeskytter

 

Andelen elektroniske dupeditter i norske hjem øker og øker, og samtidig får vi flere og flere ladere og ledningsstumper. Noen ganger er de like, men likevel ulike slik at det er vanskelig å finne riktig ledning. Dette kan vi hjelpe deg med. Nå er det slutt på anonyme ladere og ledninger.

 

I tillegg får du brukt opp rester fra andre WAK prosjekter til noe nyttig, og klimavennlig. Du kan bruke en eller flere farger, det er opp til deg. Resultatet blir unikt og kan brukes på alle ledninger du har slik at du alltid kjenner dem igjen.

 

For å lage en ledningsbeskytter trenger du:

 

Det er veldig viktig at ledningene du bruker ikke er skadede eller ødelagte. Sjekk at det ikke er hull i plastikkbeskyttelsen slik at det ikke er eksponert metall i ledningen.

 

STEG FOR STEG

 

  1. Lag en knute I en av endene på ledningen du skal dekke til.
  2. Bruk heklenålen din til å hekle fastmasker langs ledningen så den dekkes av garnet.
  3. Hvis du vil endre farge for et eget utrykk, så bytter du farge og vever inn trådendene i fastmaskene.

 

 

Det blir ikke stort lettere! Når du har heklet ferdig avslutter du med en knute og vever inn trådenden. Nå kan du være helt sikker på hvilken ledning som er din. Hvis du ikke husker hvordan du hekler fastmasker kan du friske opp hukommelsen din her.

 

Hadde du allerede tenkt på dette trikset? Ikke glem og del dine smarte løsninger med oss på sosiale medier. Bruk hashtag #weareknitters.