How to sew the clasp into your clutch

En av egenskapene som gjør clutchene våre spesiell, i tillegg til designet, er låsen vår. I alle tape settene våre, til alle clutchene, finner du en klemmelås slik at du kan oppbevare telefonen din, nøkler eller lommebok trygt, og fortsatt være stilfull.

I dag skal vi vise deg hvordan du syr fast klemmelåsen til clutchen slik at resultatet blir perfekt og du kan ha glede av din strikkede eller heklede veske i lang, lang tid.

Vi trenger:

– Clutchen, allerede ferdig

– En tråd av The Tape

– En synål

– Og, selvfølgelig, klemmelåsen

Følg disse instruksjonene:

  1. Vi skal sy fast klemmelåsen når den er åpen, så det første du må gjøre er å åpne klemmelåsen og plassere den på innsiden av clutchen.
  2. Tre tråden av The Tape på synålen, merk at den må være lang nok til å sy rundt hele klemmelåsen.
  3. Start på en side. Brett kanten til clutchen inn, akkurat nok til å dekke klemmelåsen.

Sy kanten på plass ved å tre synålen gjennom en maske fra kanten av vesken og en maske fra innsiden av vesken.

  1. Gjenta rundt hele kanten til du kommer dit du startet og fest tråden. Nå kan du åpne og lukke clutchen din som mange ganger som du ønsker 🙂


Du kan se denne video guiden “how to sew the clasp into your clutch” steg for steg:

 

Som du kan se, det er veldig enkelt å sy fast klemmelåsen på innsiden av clutchen din, og det beste er at den er helt gjemt på innsiden av kanten på vesken.

Ikke gå glipp av dette; Det er det perfekte sommer tilbehøret! Og det er mange forskjellige modeller å velge i.

Til denne guiden har vi brukt The Tape i babyrosa, men du kan bruke den fargen i The Tape som du liker best og to strikkepinner i størrelse 19 i tre.

Du vet at vi elsker å se hva du lager. Du kan dele det med oss, og WAK fellesskapet, på Instagram eller Twitter og bruk hashtaggen #weareknitters.