Hvordan sy den amerikanske halsen

Nå som høsten har kommet, er det på tide å planlegge hvilke plagg du skal bruke de kaldeste månedene, hvor vårt varme ullgarn vil være hovedpersoner. I denne guiden, viser vi deg hvordan du kan sy den amerikanske halsen som vil gi dine nye gensere en annerledes stil.

Materialer

 

I denne guiden har vi brukt vårt Meriwool garn (du kan finne det i mange forskjellige farger, 5 mm strikkepinner og en nål.

Før du starter, det eneste du må vite hvordan du gjør er å plukke opp masker for å

La oss starte!

Når du har strikket forstykket og bakstykket på genseren, som på bildet over, trenger du kun å følge disse stegene for å lage den amerikanske halsen:

  1. Med vrangsiden av forstykket mot deg, plukk opp masker langs kanten fra en side til den andre. Sørg for at maskene er plukket opp jevnt slik at stoffet ikke strekkes eller rynkes når du strikker.

  1. Strikk alle maskene rett på neste omgang.

  1. Fell av alle maskene rett.

  1. Du har nå lagd kragen på forstykket.

Gjenta steg 1 til 4 for å lage halsen på bakstykket.

På en flat overflate strekk ut forstykket på genseren og deretter legg bakstykket over den, slik at de overlapper på sidene.

Tre en tråd med samme garn du brukte på genseren på en nål og sy en liten søm som feter sammen sidene hvor forstykket og bakstykket overlapper.

Fest trådene og gjenta prosessen på den andre siden.

Og nå har du lagd den amerikanske halsen!

Nå trenger du kun å sy fast ermene og sidene på bolen, og du vil ha en ny genser med en annerledes stil. Vi håper du deler dine nye plagg på sosiale media og bruk hashtaggen #weareknitters.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som du ser er det veldig enkelt å gjøre denne tolkningen, og med våre heklekroker og strikkepinner i tre vil det ikke være noe som du kan motstå eller stopper deg

Could not find this blog post on the Norwegian blog.

This doesn’t correspond with the rest of the text. It was also in Spanish. Did my best to translate to Norwegian.