Hvordan fullføre prosjekt som hekles rundt og rundt


Image: photo-1


Hver gang vi fullfører et prosjekt er det selve fullføringen i seg selv som skaper mest utfordringer. Samme hvor hardt du prøver, vil du alltid se nøyaktig hvor du avsluttet heklingen og festet den siste tråden. Det stikker seg ut, selv om det helst ikke skal vises i det hele tatt. I denne steg-for-steg-forklaringen skal vi vise deg en rask og enkel måte å fullføre prosjekter som hekles rundt og rundt.  

Image: photo-2


Til denne steg-for-steg-forklaringen har vi brukt: en 15 mm heklekrok, en synål, og et nøste med vårt tjukke ullgarn The Wool.

Image: photo-3


For å fullføre dette prosjektet brukte vi en synål som vi kunne arbeide komfortabelt med spesielt for denne tykkelsen garn. 

Image: photo-4


Når du er ferdig med å hekle prosjektet ditt, klipp av tråden slik at du har igjen en tråd-ende som er omtrent 15 cm lang.

Image: photo-5


Tre synålen med den tråden som du akkurat klippet av, for så å fullføre prosjektet ditt.

Image: photo-6


Nå, på rettsiden av arbeidet ditt, stikk synålen inn i den andre masken (når du teller fra høyre mot venstre). Slik som vist på bildet over.

Image: photo-7


Dra nålen helt gjennom masken.

Image: photo-8


Stikk nålen tilbake inn i midten av den siste masken du heklet. Mellom de to stolpene av masken.

Image: photo-9


Dra nålen helt gjennom masken.

Image: photo-10


Fest enden av tråden på vrangsiden, slik at tråden ikke vil løsne når du klipper av siste bit av tråden.  

Image: photo-11


Nå har du gitt prosjektet ditt den perfekte “finishen”. Du kan ikke se hvor du avsluttet prosjektet ditt, og tråden du festet går i ett med de andre maskene. Vi håper denne steg-for-steg-forklaringen er nyttig, og ikke glem å dele prosjektene dine med oss på sosiale medier ved å bruke hashtag #weareknitters.