Hvordan montere vrangstrikk med usynlig søm

Imagen: foto-1


Hvis du akkurat har strikket ferdig en genser, og det endelig er tid for å montere de forskjellige delene, vil dagens post være av interesse. Vi vil vise deg hvordan man syr en usynlig søm på vrangstrikk. Å ikke vite hvordan man syr en søm som ikke synes, vil høre fortiden til.

Imagen: foto-2


I denne steg-for-steg beskrivelsen, har vi brukt et nøste av vårt Petite Wool, og en av våre synåler.

Imagen: foto-3


Det første du gjør, er å plassere de to delene ved siden av hverandre. Begge delene må ha like mange masker, siden vi skal sy sammen masken fra den venstre delen med tilsvarende maske på den høyre delen.

Imagen: foto-4

Som du sikkert har lagt merke til, har hver maske på vrangstrikk to deler: en topp og en bunn, som du kan se på bildet. Når du syr, vil du plukke opp bunnen av masken på den venstre delen, for å så plukke opp toppen av tilsvarende maske på den høyre delen.

Det eneste du må være obs på, er at du ikke plukker opp kantmasken, men tråden ved siden av. På den måten, vil du få en fin og ryddig søm.

Så tre i tråden, og trykk på ”play”. Vi har laget en video, slik at du kan se hele prosessen.

Lett, ikke sant? Nå ser du at å sy en usynlig søm ikke er så vanskelig.

Imagen: foto-5


Vi håper denne steg-for-steg beskrivelsen vil være hjelpsom når du skal montere ditt strikkeprosjekt. Vi elsker å gi deg smarte tips til å forbedre syteknikken. Ikke glem å del dine prosjekt med oss på sosiale medier, med emneknaggen #weareknitters. Vi elsker å se hva du tryller frem med vårt garn 🙂